Редактор: e-mail: Кадър Нова ТвСнегът натрупа 20 см снежна покривка на прохода

...
Редактор: e-mail: Кадър Нова ТвСнегът натрупа 20 см снежна покривка на прохода
Коментари Харесай

Снегът натрупа 20 см на Петрохан

Редактор: 

e-mail: 

Кадър Нова Тв

Снегът натрупа 20 см снежна завивка на прохода Петрохан. Това разкри репортерът на Нова Тв Биляна Борисова от мястото, която държеше огромна снежна топка в едната ръка. Тя даже се пошегува, че в случай че желае, може да си направи снежен човек.

Четири машини са работили цяла вечер и пътят е измит. В момента се приготвя и излиза към този момент група, профилирана, която ще отреагира, в случай че има паднали дървета, тъй като листната маса е още по дърветата и това води до рухване на клони и цели дървета. Така че сме готови, в случай че има усложнения по пътя и много дърветата. Проблеми в този момент няма огромни и пътят е пристъпен изцяло, само че групата се движи и ще отстраняват на място къде каквото има паднало, съобщи за Нова Тв шефът на Пътно ръководство господин Георгиев.

Работим в изключителна обстановка, защото няма заповед за зимно, само че в този момент изискванията за зимни, постанова се да работим в допълнение и е мъчно. Имаме задоволително пясък, поддържащата компания е в кондиция, с материали, коли и водачи, всичко е наред. Условията са зимни и водачите би трябвало да бъдат готови за зимни условия и да не потеглят без заредено гориво, а гумите обезателно да са зимни.  Проходът е затворен за транспортни средства над 12 тона. Според прогнозите снегът ще спре да вали, добави господин Георгиев.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР